حساب پی پال چیست؟

حساب پی پال چیست؟

آخرین بروزرسانی:18 خرداد 1399

پی پال یک سیستم پرداخت جهانی است که از طریق آن می توانید در سطح جهانی پول انتقال دهید و به عنوان یک راهکار الکترونیکی به جای استفاده از روش های سیستم بانکی سنتی خدماتی را از جمله حواله و چک ارائه می کند. پی پال یکی از بزرگترین سیستم‌های پرداخت آنلاین دنیا است. انتقال و دریافت پول از سراسر جهان، انجام تراکنش‌های بین‌المللی، خریدهای اینترنتی و … از جمله کاربردهای پی‌پال است.

کاربرد پی پال

نقل و انتقالات بین‌المللی پول

تمامی مهاجران، دانشجویان و حتی مسافرانی که به کشورهای خارجی سفر می‌کنند، می توانند از خدمات پی پال استفاده کنند و تراکنش‌های بین‌المللی خود را با استفاده از یک حساب پی پال انجام دهند.

کسب درآمد

پی پال یکی از محبوب‌ترین روش‌های دریافت دستمزد برای فریلنسرها به شمار می‌رود. تولید محتوا، طراحی وب‌سایت، طراحی گرافیکی و بسیاری از کارهای دیگر را می‌توان به صورت «از راه دور» صورت داد. البته فریلنسرهای ایران در این حوزه نیز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند که در یک دوره آموزشی ویژه به بررسی مشکلات دریافت پول و ارائه روش‌های جایگزین خواهیم پرداخت.

خریدهای اینترنتی

پی‌ پال به عنوان یکی از روش‌های پرداخت در اغلب فروشگاه‌ها و کسب‌وکارهای اینترنتی دنیا مورد پذیرش قرار گرفته است. با ایجاد یک حساب پی‌پال و شارژ کردن آن، قادر خواهید بود که خریدهای اینترنتی خود را بدون دردسر و با سرعت زیاد انجام دهید.

سایر کاربردهای پی پال

صدور آنی صورتحساب، تبدیل ارزهای مختلف، اهدای پول به بنیادهای خیریه و پرداخت تلفنی از دیگر امکاناتی است که پی پال به دارندگان حساب‌های خود ارائه می‌کند. هر یک از این قابلیت‌ها دارای نرخ کارمزد مخصوصی هستند که در هنگام استفاده از آن‌ها، آگاه خواهید شد.

انواع تراکنش ها در پی پال

  • خرید از طریق درگاه پی پال
  • ارسال پول (Send Money) به دیگر حساب های پی پال
  • دریافت پول از سایر اکانت های پی پال
  • پرداخت Invoice های صادر شده توسط سایر کاربران پی پال
  • انتقال پول از حساب بانکی به اکانت پی پال و بالعکس
  • انتقال پول از کارت نقدی یا اعتباری به اکانت پی پال و بالعکس
  • ریفاند بخشی یا کل مبلغ دریافت شده در یک تراکنش

انواع حساب‌های پی پال

حساب‌های پرسونال (شخصی)

حساب‌های پرسونال پی‌پال (Personal Account) مخصوص کاربران عادی و اشخاص حقیقی‌ای طراحی شده که از پی پال برای پرداخت‌ و دریافت پول و همچنین خریدهای اینترنتی استفاده می‌کنند. 

حساب‌های بیزینس (تجاری)

درحساب‌های بیزینس پی پال، امکان دریافت تراکنش‌ها با مبالغ بالاتر و دریافت درگاه پرداخت به صورت پی‌پال در وب‌سایت خود از جمله امکاناتی است که حساب‌های تجاری در اختیارتان قرار می‌دهد.

امنیت پی پال

پی پال در سال ۲۰۰۶، برای جلوگیری از هک شدن حساب‌های کاربران خود، ورود به حساب کاربری با رمز ۶ کاراکتری را به صورت اختیاری برای کاربران خود فعال کرد. این رمز ۶ کاراکتری به دوصورت قابل استفاده است. اول اینکه از بانک ارائه‌کننده کارت اعتباری، دستگاه رمزیاب خریداری شود؛ که در این حالت پس از ورود با نام کاربری و رمز عبور در وب‌سایت پی پال، باید رمز ارائه شده توسط دستگاه در صفحه بعدی وارد شود. در حالت دوم ،رمز یکبار مصرف ۶ کاراکتری به شماره همراه مشتری که در پنل کاربری خود ثبت کرده است، ارسال می‌شود که با وارد کردن آن، وارد مراحل بعدی می‌شود. معمولا روش دوم برای خرید‌هایی که از طریق اپلیکیشن صورت می‌گیرد، استفاده می‌شود. ارسال پیامک نیز هزینه‌ای برای کاربران ندارد و رایگان است.

نحوه افتتاح حساب پی پال

برای افتتاح حساب ابتدا از لینک زیر وارد شوید و روی دکمه“sign up” کلیک کنید.

در این مرحله از شما خواسته می شود که نوع حساب خود را انتخاب کنید. حساب شخصی یا ‘Personal Account’ و حساب تجاری یا همان Business اکانت دو نوع از انواع حساب های PayPal می باشند. توصیه ما استفاده از حساب پرسنال است. حساب های بیزینس برای وریفای نیازمند اطلاعات ثبتی مانند شماره مالیاتی هستند لذا ما این حساب را در حالت های عادی توصیه نمی کنیم.

در این قسمت آدرس ایمیل و گذرواژه خود را وارد و یک گذرواژه خوب استفاده کنید تا امکان حدس زدن آن توسط دیگران وجود نداشته باشد. فراموش نکنید شما بایستی ایمیل خود را تایید کنید لذا در هنگام ورود اطلاعات ایمیل دقت کنید.
پس از تکمیل نشان داده شده در تصویر زیر، بر روی دکمه “Continue” کلیک کنید.

در این فرم می بایست اطلاعاتی مانند نام واقعی، نشانی و شماره تلفن را وارد کنید. تمامی این اطلاعات برای تکمیل مراحل ایجاد اکانت پی پل ضروری است. دقت داشته باشید اطلاعات آدرس ثبت شده در این بخش باید دقیقا مطابق با آدرس قبض برق شما و یا فردی که خارج از کشور است و قصد افتتاح حساب با هویت وی را دارید باید باشد.

بعد از پر کردن این فرم، اکانت شما ساخته شده و می توانید وارد پی پال شوید.

اگر این مطلب برای شما مفید بود لطفا رای بدهید و با دوستانتان به اشتراک بگذارید
5/5 - (1 امتیاز)
نمایش دیدگاه‌ها و ثبت نظر

نظرات(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *